Update tester capacitate li-ion

In urma unui mail primit de la un strain, am decis sa public modificarile aduse pe parcurs tersterului pentru acumulatori cu arduino. M-a surprins placut acel mail deoarece nu ma asteptam ca cineva sa vrea sa faca ceea am creeat mai ales un strain. Eu dupa ce am facut postarea cu realizarea am constatat niste greseli la referinta pentru arduino cu TL431 si anume la rezistente, curentul prin rezistenta vechie de 470ohm nu era suficient pentru stabilizare si referinta nu era stabila, dupa modificarea rezistentei am fost nevoit sa schimb si celalta rezistenta deoarece nu avea tensiunea care imi trebuia mie. Neaparat sa fie peste tensiunea acumulatorului incarcat 4.20V. Am mai adaugat si un coler care porneste numai in timpul descarcarii pentru a raci rezistentele deoarece ard rau la un consum de 700mA.SI asa arata in prezent testerul meu pentru acumulatori li-ion. Am uitat sa spun ca am adaugat si o baterie portabil pentru a nu mai depinde de alimentator sau usb.
Comentarii

  1. Super tare... 🍻,ms pt asistenta

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut nu vinzi acest tester as fi interesat sa l cumpar sunt din Bucuresti, sau daca exista posibilitatea sa mi faci si mie unul :) cu piesele mele

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut TRAX___am bagat in Eagle proiectul tau , astept modulele arduino , proiectul este super.Sa fii iubit si multumiri pentru publicare .PS este posibila modificarea pentru 5 acumulatori ???????

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Tester capacitate acumulatori li-ion (Inceput de Arduino)

Tester componente electronice; Tranzistor tester; Super multi tester